Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

Automatyka ZLS

Dział przeznaczony na informacje dotyczące awarii automatyki. Jak naprawić, co pominąć itd.

Automatyka ZLS

Postprzez Misieq883 » 29 Gru 2017, 10:09

Witam na przenośniku nr 1 ZLS nr 2 również ZLS problem jest taki, że w momencie zablokowania nr 1 przenośnik nr 2 nadal pracuje w automacie. Jakieś sugestie?
Awatar użytkownika
Misieq883
Nowy na forum
Nowy na forum
 
Autor tematu
Posty: 11
Rejestracja: 12 Cze 2013, 12:42
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
    Windows Chrome

Reklama

Re: Automatyka ZLS

Postprzez Ajpier » 29 Gru 2017, 14:43

Wypnij automatykę z 2 przenośnika i sprawdź czy nadal nie wyłącza taśmy.
Ostatnio edytowany przez Ajpier, 29 Gru 2017, 14:43, edytowano w sumie 1 raz
Dziś mi się nie chce.
Awatar użytkownika
Ajpier
Moderator
Moderator
 
Posty: 580
Rejestracja: 26 Maj 2010, 19:08
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy
    Windows Firefox

Re: Automatyka ZLS

Postprzez ferro » 01 Sty 2018, 22:47

Może 2 przenośnik pracuje lokalnie.Obsługa przenośników czasami naprawdę potrafi namieszać.
Awatar użytkownika
ferro
Nowy na forum
Nowy na forum
 
Posty: 11
Rejestracja: 06 Paź 2010, 17:28
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
    Windows 7 Chrome


Wróć do Automatyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

  • Reklama